Tłusto i Syto BBQ to marka powstała we wrześniu 2016 roku. Od tego czasu prężnie działa na warszawskiej Pradze, a od grudnia 2017 jest dostępna w ofercie franczyzowej. Poniżej po krótce kilka informacji dlaczego będzie warto wejść we współpracę z naszym brandem:
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Tłusto i Syto BBQ nie wymaga od franczyzobiorców doświadczenia w branży gastronomicznej. Firma Tłusto i Syto w ramach współpracy franczyzowej zapewnia pełne wparcie merytoryczne na początku oraz w trakcie prowadzonej działalności.

Przedsiębiorca podejmujący współpracę z firmą Tłusto i Syto BBQ otrzymuje m.in:

Pomoc w stworzeniu modelu finansowego oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie własnych placówek Tłusto i Syto BBQ,

Pomoc w poszukiwaniu lokalu i wyborze dobrej lokalizacji,

Pomoc podczas adaptacji lokalu do celów restauracyjnych,

Ocenę rentowności wskazanej przez Franczyzobiorcę przyszłej placówki Tłusto i Syto BBQ,

Pomoc w zarządzaniu placówką gastronomiczną,

Szkolenia dla pracowników i kadry zarządzającej nowej placówki Tłusto i Syto BBQ,

Obsługę marketingową w ramach jednolitej kampanii reklamowej i promocyjnej sieci restauracji Tłusto i Syto BBQ

Katalog najlepszych dostawców kluczowych produktów oraz sprawdzonych zaopatrzeniowców.

Atrakcyjne warunki finansowe z partnerami i dostawcami (wynegocjowane niskie ceny produktów).

Po podpisaniu umowy franczyzobiorca otrzyma Podręcznik Operacyjny, zawierający wszelkie informacje na temat prowadzenia placówki Tłusto i Syto BBQ.

Franczyzobiorca podpisując umowę franczyzową uzyskuje prawo do wieloletniego prowadzenia działalności pod marką franczyzodawcy i korzystania z szeregu atutów konceptu

Przewidywana suma inwestycji

40 – 80 tys. zł netto (w zależności od lokalu), stała opłata franczyzowa 1500 zł netto / miesiąc, kwota opłaty wstępnej 25 tys. zł netto.

W skład opłaty wstępnej wchodzi:

  • Pakiet szkoleń dla Franczyzobiorcy, Kadry zarządzającej i Pracowników,
  • Podręcznik Operacyjny Sieci Tłusto i Syto BBQ,
  • Projekt aranżacji wnętrza wraz z inwentaryzacją

Podstawowe wymagania sieci

  • Osoba fizyczna lub prawna z osobistym zaangażowaniem w prowadzenie restauracji,
  • Lokal własny lub wynajmowany o powierzchni od 40 do 120 m2 – w zależności od miasta,
  • Miasto powyżej 100 tys. mieszkańców.

Franczyzobiorca powinien:

  • Być ambitny, przedsiębiorczy, dynamiczny,
  • Posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
  • Posiadać lub być w stanie pozyskać lokal odpowiedni pod działalność gastronomiczną,
  • Być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
  • Akceptować kontrole franczyzodawcy,
  • Być nastawionym na sukces!

Prowadzenie biznesu pod szyldem marki premium;

  • Bogate menu i wyjątkowe oryginalne smaki,
  • Produkty zawsze w najlepszej jakości,
  • Wysokie standardy wystroju w nowoczesnym stylu,
  • Wsparcie na każdym etapie działalności,
  • Obsługę marki przez profesjonalny zespół marketingowy,
  • Wspólną działalność wizerunkową i promocyjną dla całej sieci,
  • Jednolite zasady sprzedaży i obsługi klienta,
  • Szkolenia i bieżące wsparcie operacyjne,
  • Atrakcyjne materiały marketingowe,
  • Wyłączność terytorialną do 1,5 km2
  • Niskie opłaty bieżące.
Informacje o franczyzodawcy
Tłusto i Syto BBQ
ul. Ząbkowska 3, 03-736 Warszawa
tlustoisyto@gmail.com
 
 
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Mariusz Sidorowicz